Kakaová ovesná kaše
Ovesné kaše lze dělat na 100 způsobů. Jedna z mých oblíbených je právě tato kakaová s hruškou.
Ovesné kaše lze dělat na 100 způsobů. Jedna z mých oblíbených je právě tato kakaová s hruškou.
Jedno z velmi rychlých veganských jídlen na přípravu – Teda až na sójové kostky, které je třeba řádně namarinovat. 🙂
Autor: Sis
Hovězí vývar. Klasika a základ jakékoliv kuchyně. 🙂 Zkuste si ho uvařit doma. Není to nic složitého, jen začněte již brzy ráno.
Zkoukl jsem pár receptů na klasické Mac and Cheese a rozhodl se udělat vlastní variaci. Jednak jsem vyměnil makarony za penne a také jsem do těstovin přidal navíc květák. A bylo to výborné 🙂
Toto jídlo vzniklo čistě jen ze zbytků, které jsem měl v lednici po výrobě ragú do lasagní. Vzal jsem maso, co mi zbylo, hovězí, vepřové a kuřecí játra. Přidal nějaké koření a udělal koule 🙂
Autor: Bro
Pro mě jendoznačně královna mezi dezerty. Jednoduchý recept, ovšem je třeba nic neuspěchat a pořádně vše vyšlehat. 🙂
Vždycky jsem se bála dělat jakékoliv knelíky. Zde je recept, který jsem si od originálního pozměnila a ejhle… jak se daří! 🙂
Autor: Sis
Tip: Nebojte se, že byste svařák neměli dostatečně sladký. Stačí jej dochutit navíc ještě lžící cukru, jakmile budeme ve finální fázi a víno již bude horké. Doporučuji podávat ve sklenici ozdobenou ovocem, které si můžete během pití zakousnout. 🙂
Tento pokrm volím, když se potřebuji velmi rychle najíst a v lednici skoro nic není. 🙂 Za pár minut je vždy hotový. Místo noků můžete použít těstoviny.